Logoen vår

Vi er stolte av logoen vår. Den er ikke tilfeldig valgt. Den forteller en historie om oss, om brukerne våre og om attføringsløpet hos oss. 

Logoen vår består av en blå firkant  som er litt på skrå. Det forteller at livet ikke alltid er helt i vater, verken for oss som arbeider her eller våre brukere. Oppholdet på Mjåvann Arbeidstreningssenter behøver ikke være helt A-4, helt ordinært. Det kan godt være litt ut av vater.

I den blå firkanten er det en stor, hvit M. Legg merke til at den begynner utenfor den blå firkanten. M’en beskriver det løpet brukeren har. Som M’en så kommer brukeren inn fra siden, inn på Mjåvann Arbeidstreningssenter. Så går attføringsløpet litt opp og litt ned, og til slutt er det vårt mål å løfte brukeren opp og ut av ”boksen”, ut fra Mjåvann Arbeidstreningssenter.  Derfor slutter M’en som ei pil oppover og ut av den blå boksen.

Under M’en finner du adressen til hjemmesiden vår. 

Historisk sett ble Mjåvann Arbeidstreningssenter opprettet av Blå Kors.  Vi er fortsatt medlem av organisasjonen og derfor er det et blått kors i det ene hjørnet på logoen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitatet

Tiden går fortere og fortere fordi hvert nytt leveår utgjør en mindre del av den samlete levetid.

-
Kontaktinformasjon

Mjåvann Arbeidstreningssenter
Mjåvannsvegen 1
4628 Kristiansand
Tlf. 38 18 26 82
post@mjats.no
Sertifisert av

 

 Medlem av

Oppdateres med eRedaktør