BORGSTADBENKEN

Borgestadbenken kaller vi denne benken fordi den er laget på bakgrunn av en bestilling fra Borgestadklinikken i Skien. Ingen av de benkene vi har i vårt utvalg passet behovet til Borgestadklinikken. Da var Dagfinns kreativitet og tålmodighet umistelig.

Borgestadklinkken ønsket seg sitteplasser til en krok, et hjørne utenfor bygget sitt.  Dagfinn forsto raskt at her måtte nye kreasjoner se dagens lys.  En del korrespondanse med institusjonen var nødvendig for å kunne imøtekomme kundens behov og ønsker. 

Resultatet ble at Dagfinn laget en ny benk som fikk navnet Borgestadbenken.  Når to benker settes sammen med et enkelt, men solid hjørnebord, så blir det en praktisk hjørnegruppe.  Konstruksjonen av Borgestadbenken er slik at det er mulig å imøtekomme lengdemål etter kundens behov.  Men dette vil selvsagt påvirke prisen på det ferdige produktet. 

Benken er laget i trykkimpregnert materiale, og tåler vær og vind.  Utforming og vekten på benken gjør at stabiliteten er god.  Som nevnt kan antall sitteplasser til en viss grad tilpasses.  For som en kunde sa: ”Disse benkene må være ideelle for oss som har mange barnebarn.”  Om du har mange barnebarn, eller du bare har lyst å ha mange sitteplasser, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

anno


Hjørnegruppe med kort og lang benk og et bord mellom.


Kort benk.


Lang benk med bord.


Hjørnebordet. 

Sitatet

Jo mer utviklet et sammfunn er, dess mer innviklet er det.

-
Kontaktinformasjon

Mjåvann Arbeidstreningssenter
Mjåvannsvegen 1
4628 Kristiansand
Tlf. 38 18 26 82
post@mjats.no
Sertifisert av

 

 Medlem av

Oppdateres med eRedaktør