DAGFINN BENKEN

Dagfinnbenken er designet og utviklet av Dagfinn Løken, avdelingsleder på verkstedet vårt. Benken har en spesiell form i ryggen som gir en unik sittekomfort og støtte. Derfor er den annerledes enn andre benker på markedet.

Benkene produseres i 2 størrelser: 120 og 150 cm.   Vi har levert 2 benker til en institusjon for eldre.  De ønsket hørere bein, slik at de eldre kunne reise seg lettere fra benken.  Vi forsøker å tilpasse slike behov, mot et tillegg i prisen.  Du finner priser under ”Produkter”. 

 

Mjåvann Arbeidstreningssenter er en stiftelse i regi av Blå Kors. Benkene produseres med hjelp av våre brukere på arbeidstreningssenteret på Mjåvann. Produksjonen er et ledd i deres attføring tilbake til ordinært arbeid.  

Vi gir brukerne realistisk arbeidstrening, opplæring og sosial trening for å kartlegge og bygge opp deres ressurser. Hos oss får brukerne avklart sine muligheter i arbeidslivet og i et eventuelt attføringsløp. En handel hos oss er en håndsrekning til noen som trenger det. Ved spørsmål om våre produkter fra snekkerverkstedet, eller ønsker å bestille/kjøpe et eller flere produkt, ta kontakt.

 

Sitatet

Jo mer utviklet et sammfunn er, dess mer innviklet er det.

-
Kontaktinformasjon

Mjåvann Arbeidstreningssenter
Mjåvannsvegen 1
4628 Kristiansand
Tlf. 38 18 26 82
post@mjats.no
Sertifisert av

 

 Medlem av

Oppdateres med eRedaktør